Over ons

Te gek dat je op onze pagina van FINST terecht bent gekomen!😍

Het feit dat jij dit aan het lezen bent betekend dat jij je leven aangenamer wilt maken.

Eerst een klein stukje over hoe Finst ontstaan is:

Finst.nl is ontstaan door een woordspeling van mijn zoontje Finn. Op het moment dat ik (Ronald) uitlegde wat een vondst was sprak hij dit altijd uit als Finst.

Op FINST.nl ga je artikelen tegenkomen welke met uiterste zorg zijn uitgekozen. Met als doel om jouw dagelijkse thuis aangenamer te maken. Ervaar een bepaalde luxe gevoel of wordt enorm blij van een product als deze uitgekozen is door bijvoorbeeld één van onze kinderen. Onze producten zijn altijd uitgebreid getest en goed bevonden door onszelf en door onze klanten.

Ook onze kids vormen een basis

😍Wow!!😍 Waar kom je tegenwoordig producten tegen welke gekozen zijn uit de pure gedachten van een kind? Op FINST.NL zeker! Wij vinden het belangrijk dat jij als ouder/ volwassenen een bepaald gevoel krijgt van onze artikelen. Misschien wel een luxe gevoel, of juist een zeer ontspannen gevoel. Zolang het je dagelijks leven maar aangenamer maakt.

Maar zeker zo belangrijk zijn onze kinderen, zei halen plezier uit zoveel kleine dingen, waar wij nog veel van kunnen leren. Dus vanuit mijn zoon Finn (waar ook de bedrijfsnaam uit ontstaan in) en mijn dochtertje Liva kom je producten tegen welke uit hun pure gedachten zijn ontstaan.

Aangenamer reizen en leven?

Ho! Wij zeggen niet dat je leven nu niet aangenaam is! Wat wij proberen is om jouw dagelijkse ritme prettiger te maken.Dit kan in veel verschillende vormen terugkomen en op meerdere plekken.

Maak bijvoorbeeld gebruik van onze meest verkochte Compress Travel Cubes, onder onze reizigers. Of kies de Silicone Schoenveters, zodat je kinderen met eenvoud hun veters kunnen strikken.

Waar Finst voor staat

Wat wij enorm belangrijk vinden is dat jij altijd tevreden bent over onze producten en onze service. Zo hanteren wij never nooit verzendkosten! Kom je dit ooit tegen op onze site meldt dit dan aub bij ons. Wij proberen altijd zo snel mogelijk op vragen of mailings terug te komen waarbij we ernaar streven te antwoorden binnen 24 uur.

Wat wij nog meer belangrijk vinden is dat je altijd kunt checken waar je pakket zich bevind. Dit doe je natuurlijk op onze track je pakket pagina. Maar naast dit is het belangrijk dat jij de artikelen prettig vind en dat ze ook echt een toevoeging in jouw dagelijks leven zijn. Artikelen worden met de beste zorg uitgekozen maar mocht het onverhoopt tegen komen dat het niet naar wens is neem dan altijd contact met ons op.

We hopen natuurlijk jouw als ambassadeur te zien voor onze shop en als je de producten net zo te gek vind als ons, dat je dit deelt met je vrienden, kennissen en familie.😍

FINST streeft ernaar om jouw dagelijkse routine in en om het huis prettiger te maken en jou een gevoel van geluk te kunnen geven. Neem dus snel een kijkje in onze webshop of wij kunnen bijdragen aan jouw geluksgevoel!